CantoLX brengt Requiem in Abdijkerk

25 augustus 2020

NINOVE – Liefhebbers van klassieke muziek kunnen in veilige omstandigheden genieten van een topuitvoering door cantoLX op 13 september.

Het klassiek ensemble brengt op een magistrale wijze het Requiem van de jonggestorven Joseph-Hector Fiocco (1703-1741). In het Requiem van Pierre-Hercule Brehy (1673-1737) bepalen strijkers het klankbeeld.

“We dragen het Requiem op aan alle overledenen in deze buitengewone tijd”, aldus pastoor Alexander Vandaele van de Sint-Corneliusparochie. “De ontroerende eenvoud van deze vergeten Vlaamse meesters wordt hoe dan ook een luisterervaring om te koesteren.”

Praktisch
  • Datum en uur: zondagnamiddag 13 september om 16.30 uur.
  • Plaats: Abdijkerk Ninove.
  • Prijs: € 25 per kaart, op voorhand betalen op het rekeningnummer BE92 7310 4350 9323 (PPN vzw – Biezenstraat 17, Ninove).
  • Het aantal plaatsen is bepekt.

Info: cantoLXSint-Corneliusparochie.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons