Knockouts voor Jamil Almadani in The Voice Van Vlaanderen

  06 april 2021

  MEERBEKE – Jamil Almadani verraste vorige maand vriend en vijand met zijn feilloze blinde auditie in Vlaanderens bekendste zangwedstrijd.

  Voor zijn auditie bracht hij een prachtige versie van het nummer ‘Make it rain’ van Ed Sheeran.

  De coaches – Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC – waren zodanig onder de indruk van het zangtalent van Jamil, dat ze prompt alle vier hun stoel draaiden. Ook de vele reacties op sociale media getuigden van grote bewondering voor onze jonge Ninovieter.

  Jamil koos uiteindelijk Tourist LeMC als coach. Volgende vrijdag is hij opnieuw te zien in de volgende ronde, namelijk de Knockouts.

  Wie wil weten of Jamil deze ronde overleeft en dus tot in de battles zou geraken, moet vrijdag 9 april zeker afstemmen op VTM, vanaf twintig voor negen.

  Wij hadden met hem alvast een gesprek over zijn deelname en zijn muzikale dromen.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons