• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Passie voor muziek, techniek en Wurlitzer

  20 februari 2021

  MEERBEKE – Maurice Loomans is een gepensioneerde Brusselaar, die sinds 2016 in Meerbeke woont. De 82-jarige charmante man houdt er een aparte hobby op na.

  Maurice ontvangt ons samen met zijn vrouw  in zijn appartement in Meerbeke, met zicht op het voormalig gemeentehuis. Vol trots toont hij zijn zelfgemaakte jukebox: een ‘Wurlitzer’ maar dan ‘made in Meerbeke’. Ieder onderdeel ging door de handen van de voormalige schrijnwerker.

  De carrosserie maakte hij zelf. Zagen, schuren en polieren combineerde hij met de modernste technieken. Het resultaat is een jukebox, die niet zou misstaan in een traditioneel danscafé.

  Ninofmedia ging op bezoek bij de Meerbeekse Brusselaar en stelde vast dat er leven is na het pensioen.

  Info: de Wurlitzer.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons