• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ‘Smartschade’ op feest van de Vlaamse gemeenschap

  08 juli 2020

  NINOVE – De cultuurdienst haalt vrijdag 10 juli schoon muzikaal gezelschap naar Ninove: Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto en Stoy Stoffelen.

  Het optreden van dit zestal heeft plaats op de vooravond van 11 juli, het feest van de Vlaamse Gemeenschap. Zij brengen hun programma ‘Smartschade’.

  Dat staat omschreven als “een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuze parels en slempige slapstick uit de schatkist der Lage Landen”. Je kunt het niet zelf bedenken.

  De voorstelling vindt plaats op de binnenkoer van het stadhuis en begint om 20 uur. Omwille van de corona-maatregelen zijn slechts 200 toeschouwers toegelaten. Je kan een gratis ticket reserveren (zien info).

  Praktisch

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons