The Balls: 4 uur knallen in de kuip

  14 januari 2018

  Dertig jaar na hun debuut in de toenmalige jeugdclub verzamelden the balls nog eens voor een concert ten voordele van ‘kom op tegen kanker’. Voor velen was het een prettig weerzien met vrienden en kennissen van toen.

  The Balls dat is covers en nog eens covers. Van AC/DC tot Zappa, ieder nummer wordt tot in de kleinste details gebracht. De band slaagt erin de sfeer van het origineel op een fantastische manier te brengen. Special Guest Luc Crabbe (Betty goes green) bracht Bowie weer tot leven en levende legende William Souffreau (Irish Coffee) bewees alweer dat hij over een unieke rock n roll-stem beschikt.

  Het was smullen, 4 uur lang.

  En nu beste Frank, 1000 km knallen op de fiets.(JT)

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons