• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Christoff sluit eerste feestweekend van The Mauritzconcerten af

  12 oktober 2020

  NINOVE – Donderdag is met Alex Agnew het startschot gegeven voor een reeks optredens in The Mauritz. Christoff mocht zondagavond 11 oktober afsluiten.

  Het werd een intieme show met de klassieke meezingers, maar toch ook met een aantal pakkende nummers.
  Ninofmedia kreeg van Maspoe de gelegenheid om een tafel voor vier personen weg te schenken. Wij waren dan ook benieuwd hoe de gelukkigen deze avond hebben ervaren. Dus, bij deze, een kleine impressie!
  BDB
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons