De kevers keren eindelijk terug

  23 februari 2023

  NINOVE – Bij liefhebbers van VW-kevers en -busjes staat zondag 12 maart al met stip in de agenda genoteerd: dan heeft de 22ste editie van het Kevertreffen plaats.

  Uit alle uithoeken van het land en Europa kwamen vanaf 1998 de kevers naar Ninove getuft voor het Kevertreffen. De afgelopen drie jaar was dit niet mogelijk, maar zondag 12 maart kan de 22ste editie op 25 jaar tijd plaatsvinden.

  Safariruitjes

  “Na drie jaar kijken we daar echt naar uit, we zitten op hete kolen”, vertelt ons organisator Frederik Peeters. “Heel veel mensen zullen super gemotiveerd zijn om naar Ninove te komen. Dit jaar staan de busjes centraal met de ruitjes, die vooraan opengaan: de safariruitjes.”

  Heel wat deelnemers uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en verder zullen in Ninove hun opwachting maken.

  “De keverbezitters zijn 4 jaar niet naar Ninove kunnen komen en ze zitten echt wel klaar om naar hier te rijden. We bieden een totaalconcept aan. Zaterdag 11 maart komen de buitenlandse gasten al aan. We brengen een bezoek aan de brouwerij Slaghmuylder en ’s avonds is er een feestje in The Mauritz. Op zondag 12 maart volgt dan het showgedeelte met de kevertjes en busjes, die staan opgesteld in de centrumstraten. Rond 16 uur staat de prijsuitreiking gepland.”

  Glazen

  En voor de verzamelaars is er goed nieuws: van de afgelaste editie 2020 zijn nog volop speciale glazen beschikbaar.

  Voor 2023 is er natuurlijk terug een speciale editie.

  Je zal die glazen kunnen kopen in de brouwerij Slaghmuylder en bij parfumerie Peeters.

  Info: Kevertreffen – The Freddy Files.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons