Griezelen met Nie Geweun langs donkere steegjes in Denderhoutem

  26 oktober 2018

  NINOVE/DENDERHOUTEM – De Ninoofse carnavalsvereniging ‘Nie Geweun’ organiseert woensdag 31 oktober de jaarlijkse halloweenwandeling in Denderhoutem. De deelnemers mogen zich terug verwachten aan een spannende avondwandeling waarbij je gezellig en griezelig kan kuieren langs talrijke smalle baantje en steegjes.

  Het parcours van de halloweenwandeling strekt zich uit doorheen Denderhoutem. Langs straten, maar ook langs smalle steegjes, baantjes, holle wegen en bossen kan je de echte halloweensfeer opsnuiven. Je hebt de keuze uit een parcours van 5 of 8 km. Langs het parcours staan verschillende controleposten, waar je even kan uitblazen en genieten van een hapje en een drankje.

  De wandeling baadt in een typische halloweensfeer met veel donkere passages, halloweendecoratie en een groot aantal mensen die voor ‘spooktaculaire’ animatie zorgen. Wees op je hoede, want het gevaar schuilt soms in een onverwachte hoek…

  Onderweg geniet je van een gratis versnapering (pils, cola, water, limonade). In het inschrijvingsgeld zit voor elke wandelaar ook een verzekering bij lichamelijke letsels of ongeval.

  Praktisch

  • Plaats: voetbalkantine ‘Den Deysel’, Dwarsstraat Denderhoutem.
  • Start: kan tussen 18. uur en 20.30 uur.
  • Startgeld: € 5 (verzekering en consumptie inbegrepen).

  Info: www.halloweenwandeling.be – 0494-80 13 69.

  MLI   Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons