Inner Wheel presenteert modeshow

  18 september 2018

  NINOVE – De serviceclub voor dames regio Ninove-Geraardsbergen organiseert op 18 oktober 2018 een modeshow (lingerie en badmode) voor dames die met borstkanker zijn geconfronteerd. Daarmee steunen zij de actie ‘Think Pink’.

  ‘Think Pink’ vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek, dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. Tevens informeren, sensibiliseren en ondersteunen zij zorg- en nazorgprojecten.

  Vermits de serviceclub meteen ook ‘Think Pink’ vzw wil steunen, is toegangsprijs gezet op € 10. De aanwezigen krijgen daarvoor een drankje, een tombolakans en de mogelijkheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen.De modellen zijn zelf allemaal ex-kankerpatiëntes. Het showen van deze kleding is een cruciale stap in hun genezingsproces. Ook de presentatie is in handen van een ervaringsdeskundige.

  De firma’s Amoena en Anita zijn gespecialiseerd in deze lingerie en badmode, die vrouwen helpt na deze vreselijke ziekte. Geen sprake van bomma-mode! Lingerie Kriko uit Oordegem is het verbindingsstreepje tussen deze firma’s, de modellen en Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen. Copycenter Ninove steunt dit initiatief.

  Praktisch

  • Datum: donderdag 18 oktober om 20 uur (deuren om 19.30 uur).
  • Toegangsprijs: € 10,00.
  • Plaats: hotel-restaurant De Croone, Geraardsbergsestraat in Ninove.

  Info op Facebook: http://www.innerwheel.be/nl/club/ninove-geraardsbergen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons