Langverwachte optredens bij Den Belleman konden eindelijk plaatsvinden

21 september 2020

NINOVE – Na een aantal afgelaste pogingen was het zondag 20 september dan toch zover: live ambiance, buiten op het terras van café Den Belleman.

Jan Trompet, Pascale en The A-tease mochten aantreden.

Oorspronkelijk ging dit evenement plaatsvinden op 1 mei, maar corona gooide roet in het eten. De optredens werden dan verplaatst naar het eerste weekend van augustus. Maar door de strengere maatregelen konden ze ook dan niet doorgaan.

Hubert Simoens, uitbater van Den Belleman, bleef echter niet bij de pakken zitten en legde de artiesten vast voor 20 september.

En, driemaal hoera, deze keer is niet toegegeven aan venijnige virussen, tot grote vreugde van het publiek.

Toch nog even vermelden, dat iedereen de veiligheidsmaatregelen respecteerde.

Uiteraard mocht Ninofmedia niet ontbreken voor een sfeerverslag, onder een stralende zon!

BDB – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons