Ninove is vertegenwoordigd in The Voice met Jamil Almadani

25 februari 2021

MEERBEKE – Jamil Almadani brengt vrijdag 26 februari zijn blinde auditie in de vierde aflevering van The Voice Van Vlaanderen.

De 21 jarige Jamil heeft muziek in zijn bloed. Op zijn zesde begon hij piano te spelen; een jaartje later studeerde hij klassieke piano aan de academie in Ninove. Zingen doet hij naar eigen zeggen sinds hij zijn eerste woordjes kon uitspreken.

Wie af en toe eens buitenkomt in Ninove en omstreken, zal Jamil zeker al aan het werk hebben gezien bij The A-tease. Samen met Jolien Van Der Elst nam hij daar de leadzang op zich.

Het is dan ook geen wonder, dat Jamil zal te zien zijn in de blinde audities van The Voice.

Als je wil weten of deze jonge nachtegaal de volgende ronde haalt, moet je zeker afstemmen op de VTM: vrijdag 26 februari vanaf 20.40 uur.

Wij kijken er alvast naar uit.

BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons