Typisch tieners

  02 oktober 2018

  NINOVE – De Gezinsbond en het Huis van het Kind organiseren dinsdag 23 oktober 2018 een interessante en boeiende avond met Sarah Van Gysegem. Zij is de auteur van ‘Typisch Tieners’.

  Tijdens de tienerjaren van je kroost kan het er pittig aan toegaan. Er komt in een recordtijd zoveel op je af, dat je misschien af en toe het noorden kwijtraakt.

  Sarah Van Gysegem schrijft als redacteur van BOTsing al zestien jaar over de opvoeding van tieners. Zij bundelde deze ervaring in het pedagogisch handboek ‘Typisch Tieners’. Sarah is zelf mama van drie (waaronder twee volbloed pubers) en doet graag haar verhaal over alles wat zo typisch is aan tieners. Een verhaal over wispelturige hersenen en hormonen, draaiende ogen, slaande deuren en verschillende keren de eerste keer.

  Ze geeft eenvoudige tips om het samenleven met tieners vlot te laten verlopen, maar snapt perfect dat het niet altijd evident is om die tips toe te passen. “Tieners opvoeden is af en toe stevig de mist ingaan. Beseffen dat dit mag, en dat het overal wel iets is, kan ongelooflijk veel deugd doen.”

  Iedereen, die interesse heeft in dit onderwerp, is van harte welkom; ook bijvoorbeeld samen met je tieners. Het wordt een leuke, pittige avond met veel herkenbare anekdotes, uit het leven gegrepen.

  Praktisch

  • Datum: dinsdag 23 oktober vanaf 19.30 uur. De lezing start om 20 uur.
  • Plaats: CC De Plomblom, Graanmarkt Ninove.
  • Prijs: € 3 voor de leden van de Gezinsbond, € 5 voor niet-leden.
  • Inschrijven: lvandermijnsbrugge@hotmail.com of 0476-42 35 29 – huisvanhetkind@sociaalhuisninove.be en/of 054-31 32 45.
  • De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op het rekeningnr. BE98 9794 3457 8593 (vermeld naam, aantal personen en lidnummer met referentie ‘typisch tieners’).

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons