Ninofmedia organiseert opnieuw ‘Vind het Vat’

  22 mei 2024

  NINOVE – De elfde editie van de populaire zoektocht ‘Vind het Vat’ gaat van start! Zaterdag 1 juni onthult Ninofmedia de eerste tip, die leidt naar 30 liter Witkap. Wekelijks volgt een nieuwe aanwijzing, dus maak je klaar voor een spannende speurtocht door Ninove en de deelgemeenten.

  Na de succesvolle jubileumeditie vorig jaar, peilde Ninofmedia naar de feedback van de deelnemers. De evaluatie resulteert in een nieuw concept met enkele belangrijke wijzigingen.

  Nieuw

  • Verdwenen levels
   De verschillende levels, die we in de voorgaande edities hanteerden, verdwijnen. Dit maakt de zoektocht toegankelijker voor alle deelnemers.
  • Cijfer per cijfer
   Wekelijks geven wij een cijfer vrij van de GPS-coördinaten van de begraafplaats.
  • Opdrachten voor coördinaten
   Om aan de coördinaten te geraken, moeten de deelnemers de opdrachten tot een goed einde brengen. Dit voegt een extra spelelement toe aan de zoektocht.
  • Geen metaaldetectoren
   Metaaldetectoren zijn dit jaar overbodig: de begraven ‘schat’ is gemaakt van plastic. Maar de waarde blijft natuurlijk precieus: 30 liter Witkap.

  Praktisch

  De zoektocht start zaterdag 1 juni met de publicatie van de eerste tip op de website van Ninofmedia. Wekelijks volgt er een nieuwe aanwijzing.

  De spelregels en alle informatie over de zoektocht vind je op www.ninofmedia.tv.

  Ben jij klaar om de speurtocht aan te gaan en het felbegeerde vat Witkap te vinden? Trommel je team alvast op en hou 1 juni in de gaten!

  Info: Reglement.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons