• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Miniatuurstoet zorgt voor kippenvel

  21 februari 2021

  NINOVE – ENKAAVEE deed maanden geleden een oproep aan alle carnavalsgroepen om hun miniatuurversie van een praalwagen te maken. Die miniatuurwagens trokken zondag 21 februari door zaal De Roos

  Een groot aantal groepen was maar al te graag ingegaan op de oproep van de carnavalsradio.De miniatuurstoet kon je zondag online volgen. Op deze manier zorgden de groepen toch nog voor iets of wat carnavalssfeer.De livestream was ook te zien via onze website. Nieuwsgierig als we zijn, wilden we weten hoe het geheel ter plekke verliep.

  Kippenvel

  Zeer indrukwekkend om te zien hoe de mannen en vrouwen van ENKAAVEE – en bij uitbreiding alle carnavalisten – alles hebben gegeven om er een indrukwekkende stoet van te maken. Een stoet, die bij vele toeschouwers zorgde voor kippenvelmomenten; hier en daar vloeide zelfs een traan.

  Chapeau voor iedereen, die hieraan meewerkte!

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons