• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Fietsen langs de Kasteelbossenroute

  31 mei 2019

  MEERBEKE – De plaatselijke afdeling van het Davidsfonds fietst zondag 16 juni ten zuidwesten van Brugge waar de kasteelbossen liggen.

  Deze grote boscluster is de grootste groene long in deze stedelijke omgeving. Ze rijden langs o.a. de kastelen van Loppem, Tudor en Beisbroek over een afstand van ± 45 km.

  Bij slecht weer gaat de fietstocht niet door en brengt het bestuur de deelnemers hiervan vrijdag 14 juni persoonlijk op de hoogte.

  Praktisch

  • Datum: zondag 16 juni.
  • Vertrek: 10.30 uur aan de parking P+R Steenbrugge, Baron Ruzettelaan 457.
  • Kostprijs: € 26,00 €/pp (DF cultuurkaart) of € 30,00 €/pp (niet leden). Jouw deelname is pas definitief bij overschrijving van het gepaste bedrag op rekening BE85 7370 2578 8606 van Davidsfonds Meerbeke.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 7 juni 2019 via 054-33.37.91 (Cecile Appelmans) of davidsfondsmeerbeke@fulladsl.be.
  • Als je fietstransport nodig hebt, vermeld je dit bij de inschrijving.

  Info: Davidsfonds Meerbeke.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons