• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Lentewandeling in Pede

  11 april 2019

  MEERBEKE -De plaatselijke afdeling van het Davidsfonds organiseert woensdag 1 mei 2019 een lentewandeling in Pede.

  Marc en Guy gidsen de deelnemers tijden de wandeling van 9 km. Deze biedt mooie uitzichten over het Pajottenland, loopt langs de Brueghelroute en de molen van Pede. Halfweg is een pitstop gepland in een gezellig café.

  Het parcours loopt vooral over verharde en soms onverharde wegen. Stevige schoenen zijn dus onmisbaar. Neem ook propere schoenen mee om de wagens netjes te houden!

  De wandelaars rijden samen naar Sint-Gertrudis-Pede (parking gemeenschapslokaal, Kapelleveld). Diegenen die willen carpoolen van Meerbeke tot Pede laat dit weten bij inschrijving.

  Mocht je niet kunnen meewandelen, maar toch willen bijpraten tijdens een gezellig etentje? Dan komt je rond 18 uur naar het pastarestaurant Gains-Bar (Hemelrijk 2 Meerbeke), dat speciaal voor die gelegenheid is geopend.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: woensdag 1 mei, vertrek om 13.30 uur op het Gemeenteplein van Meerbeke.
  • Inschrijven: tot uiterlijk 26 april 2019, via davidsfondsmeerbeke@fulladsl.be of 054-33 37 91 (Cecile Appelmans).
  • De deelname aan de wandeling is gratis; voor het etentje betaal je vooruit (zie info op website).
  Info: Davidsfonds Meerbeke.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons