• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninoofse jeugd ruimt zwerfvuil op

  09 mei 2019

  NINOVE – De Jeugdraad organiseert zondag 12 mei een opruimactie in samenwerking met de jeugdbewegingen.

  De afgelopen maanden was het klimaat niet weg te denken uit het nieuws. Verschillende klimaatbetogingen en acties zijn op het getouw gezet. Vooral de jeugd was nog nooit zo begaan met de hedendaagse milieuproblemen.

  De Jeugdraad van Ninove merkte dit en kon dan ook niet achterblijven. Al wie zijn steentje wil bijdragen is zondag 12 mei welkom aan het stadspark om 14 uur. Van hieruit zal de Ninoofse jeugd verschillende routes bewandelen om de omgeving op te ruimen

  Zo hoopt de Jeugdraad niet alleen zijn steentje bij te dragen aan het klimaat, maar ook de jongeren te sensibiliseren over zwerfvuil en de gevolgen hiervan voor het milieu.

  Info: zie Facebookpagina Jeugdraad Ninovejeugdraadninove@gmail.com.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons