• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ruim de wereld op (of toch een klein stukje ervan)

  21 augustus 2019

  NINOVE – De ‘World Cleanup Day’ heeft zaterdag 21 september voor de 11de keer plaats. Een nooit geziene golf van vrijwilligers, bedrijven, scholen en verenigingen die in de eerste plaats hun eigen omgeving opruimen.

  In 2018 waren wereldwijd 18 miljoen mensen actief in 157 landen. Het is een record, dat de organisatoren dit jaar hopen te breken met nog meer geëngageerde mensen, die zich willen inzetten voor een schonere wereld.

  In Ninove neemt JCI Aalst met veel plezier de organisatorische last op de schouders. Dit houdt in dat zij zorgen voor het nodige materiaal zoals fluo hesjes, handschoenen, grijpers en zakken. Ze doen dit in samenwerking met de stad Ninove en de Ninoofse Zwerfvuiljagers.

  Zij willen iedereen aanmoedigen om ook mee te doen. De verenigingen kunnen hun leden aanzetten om deel te nemen aan deze actie. Dit initiatief is er niet allen ten voordele van een groener milieu, maar ook van een gezondere leefomgeving voor kinderen en volwassenen.

  Meedoen kan door op 21 september 2019 een team samen te stellen en een zelf gekozen regio properder te maken. Het verzamelde afval kunnen de deelnemers op een coördinatiepunt achterlaten, waar de organisatoren de ophaling verzorgen.

  Inschrijven kan via JCI Aalst.
  Info: World Cleanup Day –  De Ninoofse zwerfvuiljagers.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons