• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ‘Slimste Ninovieter’ schrijft quizboek

  12 december 2020

  NINOVE – Tijdens de eerste lockdown vond Misha De Ridder de tijd om een kleine droom waar te maken. Puttend uit het gigantisch archief van de wekelijks ‘quiz der azen’, stelde hij een heel mooi en rijk geïllustreerd quizboek samen.

  “We hebben een quizboek gemaakt tijdens de eerste lockdown. Het idee hiervoor rijpte al langer. De quiz der azen was aan zijn 20.000ste  vraag toe en in 2022 bestaat die quiz 30 jaar. De corona-crisis schiep ineens veel tijd en die gebruikten we om een volwaardig quizboek te maken met heel wat nieuwe vragen.”

  Quizboek

  De Ridder is een gerenommeerd quizzer en gekend in het Vlaamse quizmilieu.

  “Ik heb geen ‘best of quiz der azen-boek’ gemaakt, maar echt een volwaardig quizboek met meer dan 700 vragen in zo’n 30 quizzen. Daarboven wissel ik af met wat info over de geschiedenis van het quizzen in Ninove en Vlaanderen.” vertelt Misha.

  Het boek is rijkelijk geïllustreerd en werd vormgegeven door zijn echtgenote Delphine De Laere, die grafisch vormgever is.

  Nog op zoek naar het ideaal kerstcadeau? Het boek is te koop aan € 20 en tot het einde van het jaar wordt het gratis aan huis of per postpakket geleverd.

  Info: voor bestellingen mail misjaderidder@hotmail.com.

  Ninofmedia schenkt 3 exemplaren van het quizboek weg.
  Wie dit artikel deelt, maakt kans op het quizboek.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons