• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Erfgoedwandeling door Ninove

  12 april 2018

  #Ninove – Erfgoed is datgene wat we van de vorige generaties mogen “lenen” en met eerbied behandelen. Daarbij gaat het zowel om gebouwen als om tradities en gebruiken. “Kiezen” is het thema van Erfgoeddag 2018 en dus ook van deze erfgoedwandeling met een verrassende rode draad én ontknoping! Wij kiezen daarbij voor ons Ninoofs erfgoed in de breedste zin van het woord. Een verrassende tocht door de stad met aandacht voor de ultieme eigenzinnige “Ninofse” keuze uit… ? Wandel mee en je ontdekt het!

  Wanneer: zondag 22 april 2018

  Start: 14 uur, aan de Hospitaalkapel, Burchtstraat 44

  Afstand: ongeveer 3.5km

  Einduur: ongeveer rond 16 uur

  Deelname: Gratis

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons