Hubert ‘Den Belleman’ wint prijs voor toerisme

  29 juni 2024

  NINOVE – De VVV en de toeristische dienst reikten vrijdag 28 juni hun jaarlijkse prijs voor toerisme uit aan Hubert Simoens. Zij verkozen hem boven vier andere genomineerde verenigingen en individuele personen.

  Op zijn eigengereide manier organiseert Hubert jaarlijks verschillende activiteiten op de Rechteroever, nabij zijn café ‘Den Belleman’. De schepen voor toerisme Alain Triest ondersteunt de keuze voor deze laureaat volledig. “De initiatieven van Hubert brengen jaarlijks veel mensen op de been. Hij houdt tradities in ere en is bovenal een volksmens.”

  Een zichtbaar geëmotioneerde ‘patron’ bedankte de toeristische dienst en de VVV voor de prijs en was vooral blij met de erkenning van zijn inspanningen.

  De andere laureaten waren: ‘Ninove danst’, Neos, Jacques De Kegel voor zijn fotoboek over het Zusterhuis en de werkgroep ‘Ninoofs Dialect’.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons