Wie verdient de VVV Prijs Toerisme 2018 ?

  12 april 2018

  #Ninove – Wie of wat mag van jou de VVV Prijs Toerisme 2018 van de VVV-Ninove vzw ontvangen? Welke organisatie, publicatie, vereniging of persoon verdient de oorkonde met daar bovenop 500 euro? Je kan nog tot eind april een Ninovieter, vereniging, gebeurtenis of initiatief nomineren via het inschrijvingsformulier dat je kan downloaden via www.ninove.be/winnaars-vvv-prijs-toerisme waar je ook alle voorbije prijswinnaars terugvindt. Het ingevulde formulier met de gemotiveerde en gedocumenteerde kandidatuur dien je terug te bezorgen aan het secretariaat van de VVV-Ninove vzw, Hospitaalkapel, Burchtstraat 44 – 9400 Ninove. (DAN)

  foto winnaar 2017

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons