Funny Key speelde leuk concertje in De Wonderwijzer

    03 december 2022

    MEERBEKE – De GO! basisschool aan de Kapellestraat liet de ‘internationale dag voor mensen met een beperking’ niet onopgemerkt voorbijgaan. Ze inviteerden Funny Key, de muziekband van Schoonderhage.

    De dag voor mensen met een beperking staat zaterdag, 3 december op de internationale kalender. Basisschool de Wonderwijzer nam de dag voordien al een leuk initiatief.

    De juffen Vanessa en Sigrid mochten een bijzonder evenement uitwerken: een optreden van Funny Key voor hun wonderwijzertjes. De bandbegeleider Tim Appelmans was meteen enthousiast. Hij bezorgde de school ter kennismaking vooraf een filmpje, waarin de band werd voorgesteld aan de kinderen.

    Talent

    “We organiseerden dit om aan te tonen welke bijzondere talenten die mensen ook hebben”, aldus de beide juffen. “Wij vinden het heel belangrijk, dat onze leerlingen iedereen aanvaarden en respecteren. Elke mens is anders, maar ieder heeft wel een eigen en uniek talent.”

    Het optreden viel bij de leerlingen zeer in de smaak. De hele dag door waren trouwens klasactiviteiten voorzien rond de internationale dag voor mensen met een beperking. Zo kregen de leerlingen opdracht, die ze geblinddoekt moesten uitvoeren.

    Leuk wist-je-datje: de pianist van Funny Key had een vinger gebroken, maar Victor Wyns uit het zesde leerjaar verving hem met succes. Volgens de bandleider Tim was dit het meest interactieve optreden, dat de band ooit had gekend.

    Info: De Wonderwijzer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons