Warme Markt steunt vzw Knipperkot

    07 december 2023

    MEERBEKE – De basisschool van het Hartencollege organiseert vrijdag 15 december een Warme Markt.

    Dit initiatief van de leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar gebeurt binnen het grotere geheel van ‘De Warmste Week’ en steunt de vzw Knipperkot.

    Knipperkot

    Die Haaltertse vereniging zet zich in voor jongeren en jongvolwassenen, die botsen op heel wat drempels in het leven. Zij geven hen aandacht, willen ze ademruimte bieden door al doende en in een groene omgeving op zoek te gaan naar hun talenten en interesses. Hun doel is om jongeren en jongvolwassenen steviger in hun schoenen te doen staan, waardoor ze minder snel wankelen bij tegenslagen en opnieuw aansluiting kunnen vinden met de maatschappij.

    Die doelstellingen sluiten uitstekend aan bij het jaarthema van ‘De Warmste Week’: opgroeien zonder zorgen. Daarom steunen de leerlingen van de 3de graad van het Meerbeekse Hartencollege de vzw Knipperkot met een ‘Warme Markt’. Zij verkopen kerstkaartjes, braadworsten, pannenkoekjes, zakjes met koekjes, soep, warme chocolademelk, glühwein, kerstbier Slaghmuylder en jenever.

    Praktisch

    • Datum en uur: vrijdag 15 december van 15.15 uur tot 17.30 uur.
    • Plaats: basisschool Hartencollege, Nieuwstraat 2 Meerbeke.

    Info: Hartencollege basisschool Meerbekevzw Knipperkort.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons