Wonderwijzertjes zetten hun sportclub in de kijker

    28 september 2022

    MEERBEKE – De leerlingen van de GO! basisschool De Wonderwijzer stelden woensdag 28 september hun sport centraal tijdens de ‘Dag van de Sportclub’.

    September is traditioneel de maand van de sportclub en op woensdag 28 september stonden de sportclubs centraal. Die dag kregen alle leerlingen de kans om in hun sportuitrusting naar school te komen. Op die manier zijn ze de ambassadeurs voor hun sport en kunnen ze hun sportclub in de kijker plaatsen. Wie weet zetten ze ook hun medeleerlingen tot sporten aan.

    Sporten

    Dat was ook het geval in De Wonderwijzer, waar juf Leen en de turnleerkracht Sabrina de hele voormiddag sportieve activiteiten hadden gepland.

    Van 8.30 uur tot 10.25 uur konden de kinderen op het schooldomein verschillende sporten beoefenen. De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar (3de graad) zetten hun favoriete sport in de kijker en zorgden voor initiatie op maat.

    Met een ontspanningsmomentje besloten ze allen de sportieve inspanningen.

    De kinderen van de 1ste graad namen ook deel aan de scholenveldloop voor alle basisscholen op de Ninoofse atletiekpiste. Donderdag 29 september is het de beurt aan de leerlingen van de 2de en de 3de graad.

    Info: De Wonderwijzer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons