Afscheid van Trui Cardoen

    05 mei 2024

    NINOVE – Wij vernemen het overlijden van mevrouw Trui Cardoen, echtgenote van de heer Ignace Desmet (Zelfbouwmarkt Ninove), op 29 april 2024. De familie heeft in besloten kring van haar afscheid genomen.

    Trui Cardoen is op 21 september 1958 geboren in een Roeselaars doktersgezin, waar zij opgroeide samen met haar vier oudere broers. Haar jeugd en schooljaren speelden zich af in Roeselare. Zij was een goede leerlinge en leidde er ook een actief sociaal leven: als lid en later leidster van de scouts en als lid van de studentenvereniging Moeder Mandel in Leuven.

    In de studentenstad ontmoette zij Ignace Desmet, medestudent en stadsgenoot. Zij beleefden er prachtige jaren, waarover ze later met trots aan hun kinderen Elise en Stijn zouden vertellen.

    Als gezin genoten ze van frequente uitstapjes naar Nieuwpoort en Bonmama en Bonpapa. Reizen met de kinderen op jonge leeftijd was een traditie, gedocumenteerd door talloze foto’s, die de avonturen van het gezin vastlegden.

    Samen met Ignace bouwde Trui aan het succes van Zelfbouwmarkt Ninove, waar ze haar passie voor decoratie en interieurinrichting kon uiten. Haar toewijding en enthousiasme maakten haar geliefd bij het personeel en de klanten. In Ninove richtte ze Boetiek Cuisine op, een prachtige decoratieafdeling, waar haar dochter later de leiding overnam toen Trui ziek werd. Ondanks haar ziekte bleef Trui betrokken bij haar levenswerk, trots op wat ze had opgebouwd.

    Naast haar werk was Trui een gepassioneerde bloemschikster en een liefhebber van honden. Sportief van aard, speelde ze jarenlang tennis in Pollare en was ze actief betrokken bij interclubwedstrijden en het clubbestuur.

    In 2013 werd Trui voor de eerste keer ziek, maar na een intensieve behandeling genezen verklaard. Helaas keerde de ziekte terug in 2021. Dankzij de steun van haar gezin beleefde ze nog drie kostbare jaren, waarin ze elke moment bewust koesterde.

    Trui was een warme vrouw, die altijd klaar stond voor iedereen.

    Onze oprechte deelneming aan haar familie, vrienden en medewerkers.

    Info: Trui Cardoen rouwbrief.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons