• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ‘Molenveld onder de wol’ voor de Warmste Week

  15 december 2018

  DENDERHOUTEM – De kinderen en juf Fien van het vijfde leerjaar van Go! Basisschool Molenveld namen met hun breiproject ‘Molenveld onder de wol’ deel aan de Warmste Week.

  De kinderen kregen de laatste weken ‘breihulp’ in de klas van enkele grootouders. Zij brachten maar al te graag hun breikunsten over op deze jongere generatie.

  Vrijdag na schooltijd verkochten ze de sjaals op een gezellig minimarktje. Het oudercomité Ouder!Link stond in voor de organisatie en verkocht zelf ook nog soep, chocolademelk en zelfgebakken koekjes. Ook andere klassen droegen hun steentje bij en verkochten onder andere zelfgemaakte kleurboeken met door de kleuters ontworpen tekeningen.

  De volledige opbrengst van maar liefst € 1.856 gaat integraal naar het Berrefonds. Komende dinsdag geven de leerlingen uit het vijfde leerjaar en juf Fien persoonlijk hun ingezamelde centjes af op het domein van Puyenbroeck.

  (ADU)

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons