• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninoofse zwerfvuiljagers hangen mondmaskers op als originele kerstversiering

  13 december 2020

  NINOVE – Ze zijn terug op de versiertoer: de Ninoofse zwerfvuiljagers. Hun wensen hingen ze dit keer aan de kerstboom op de Graanmarkt; ze tooiden hem met (niet gebruikte) mondmaskers.

  Rond de kerstdagen van 2019 versierden de Ninoofse zwerfvuiljagers de kerstboom aan de Centrumlaan/Onderwijslaan met extra kerstslingers. Die hadden ze zelf vervaardigd met gevonden zwerfvuil uit de omgeving. Een sterk staaltje van bevlogen huisvlijt.

  Bommetjes

  Naar analogie met deze actie, hebben ze zaterdagavond 12 december terug een boom versierd op de hen eigen ludieke manier. Dit keer kreeg het exemplaar op de Graanmarkt hun kerst- en nieuwjaarswensen opgehangen. Als extra versiertoets hingen ze deze ook vol met mondmaskers.

  Die zijn hét zwerfvuil voorwerp van 2020: potentiële virusbommetjes, die ze tot hun grote spijt en ergernis in alle hoeken en kanten vonden.

  Voor alle duidelijkheid: de mondmaskers in de boom zijn splinternieuwe aangekochte exemplaren, recht uit de doos opgehangen.

  De Ninoofse zwerfvuiljagers houden het graag netjes én hygiënisch.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons